Review Oriflame Nail shield nagellak

Zoals veel vrouwen en meiden, vind ik het belangrijk om mooie nette handen te hebben. En ik ben gek op nagellak. Na jaren van gelnagels te hebben gedragen (vorige jaar meegestopt omdat ik zwanger was) ben ik me weer gaan richten op nagellak.

Oriflame heeft veel fijne nagellaken in vele trendy kleuren dus de keuze blijft moeilijk bij elke lakbeurt 😉

Deze week heb ik de Nails shield uitgezocht. Ik wou deze keer graag een wat neutrale en zachte uitstraling voor mijn handen. En deze past ook heel mooi in de Pastel-trend.

Deze nagellak heeft bijzondere kwaliteiten: het is een verharder, versterker, beschermer en vuller in één dankzij de calcium en de vitamine E die erin verwerkt is! en dat merk je! Mijn nagels zien en voelen echt sterker aan!

Hij is bovendien ook makkelijk aan te brengen zonder knoeien en hij droogt heel snel! Ik heb zelf 2 laagjes aangebracht om de pastel kleur te versterken. Ik heb het al 2 dagen zitten en er is ook nog niets ervan af gegaan dus het is ook “krasvrij”:)

Wat vinden jullie er van??

20140715-092417-33857362.jpg

20140715-092418-33858786.jpg20140715-092417-33857985.jpg

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s