een fijne zondag

Wat heerlijk!
Ik heb het vandaag gered:)
Afgelopen week ging het niet zo goed met eten, vaker naar chocola gegrepen dan het voor mij liefs is. tot zaterdag…. maar vandaag is het goed gegaan!! het geeft mij wel weer het gevoel dat het fijn is om goed voor mezelf te zorgen, om mijn gezondheid voorop te stellen ipv mijn frustraties.
En ook nog de garage opgeruimd!

Komende week wordt het een drukke week maar ook zeer gezellig. en daar kijk ik er naar uit!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s