gedachten

Woensdagavond, alleen thuis. Mijn dag was niet zo geweldig…De hele dag gehunkerd naar zoetigheid. Is ook gebeurd, veel chocola gegeten, bij thuiskomst popcorn en nu ervan balen. Om mezelf te “straffen” neem ik even geen eten meer vanavond.
Ik weet niet waarom ik zo reageer. Het gaat goed met mijn gewicht, ik ben ruim 8 kg afgevallen, ik heb zelf afgelopen week een broek in maat 40 gekocht. en toch voel ik mezelf nog steeds niet bijzonder. ‘

Ik heb dromen in mijn hoofd maar daar blijven ze ook wel. Ik maak me zorgen om mijn financieen en toch doe ik niks om het op te lossen. Alsof ik bang ben, bang dat het eigenlijk wel goed gaat, dat het goed komt. Waarom eigenlijk?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s